Πόσο πιο ανώτεροι…;

Την Κυριακή η ομάδα μας έδειξε για ένα ακόμα παιχνίδι την ανωτερότητά της μέσα στο γήπεδο και μάλιστα σε ντέρμπι κορυφής. Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους και έχοντας στον ΟΦΙ ειδικό επιτελείο που καταγράφει στατιστικά στοιχεία, βλέπουμε ότι για 4η σερί αγωνιστική κυριάρχησε.

 

Ξεκινάμε από τις τελικές, εδώ να τονίσουμε ότι σε τέσσερα παιχνίδι μετράμε 15,9% τελικές ανά ματς, είχαμε 19(καθαρές, όχι σέντρες και σουτ από το κέντρο) με τις 11 να βρίσκουν τέρμα. Ο Γιούχτας είχε 8 και 5 βρήκαν τέρμα.

 

Στο πρώτο μέρος ο ΟΦΙ είχε 10 τελικές με τις 8 να βρίσκουν τέρμα 45-55% κατοχή υπέρ του, απεικονίζοντας την πλήρη υπεροχή του. Μπορεί στο δεύτερο κάπως να έπεσε η διαφορά στους αριθμούς, αλλά και πάλι εμείς ήμασταν καλύτεροι στους περισσότερους τομείς, έχοντας 9 τελικές οι 3 στο τέρμα και 46-54% κατοχή υπέρ μας.

 

Επίσης χαρακτηριστικό της ανωτερότητας μας είναι ότι ο αντίπαλος τερματοφύλακας Κόλλιας πραγματοποίησε 7 επεμβάσεις(όχι μάζεμα σέντρας ή προωθημένες μπαλιές), αλλά αποκρούσεις είτε μπλοκάροντας, είτε διώχνοντας. 

 

Με βάση τα παραπάνω το συμπέρασμα που προκύπτει είναι: Πόσο πιο ανώτεροι να ήμασταν την Κυριακή στο παιχνίδι; Δυστυχώς η τύχη μας γύρισε την πλάτη σε δύο σημαντικά παιχνίδι ντέρμπι(ΠΟΑ και Γιούχτα). Το μόνο που μας λείπει είναι το γκολ και όπως τόνισε και ο φορ μας Αθανάσιος Τοπούζης στις δηλώσεις του, το γκολ είχε θέμα τύχης και θα έρθει. Μακάρι γιατί είναι κρίμα η ομάδα να μην παίρνει αυτό που αξίζει εντός αγωνιστικού χώρου.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και ζητά τη συγκατάθεση σας για χρήση προσωπικών σας δεδομένων για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης σας.