Με θρίαμβο στη Νεάπολη πατήσαμε κορυφή!

Ο ΟΦΙ έκανε σπουδαία εμφάνιση πριν από λίγο στο «Περικλής Μελιδονιώτης» και με το εμφατικό 0-5 επικράτησε της ΑΕΝ, ένα αποτέλεσμα που τον έφερε μόνο πρώτο στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η μεγάλη αυτή ιστορική στιγμή γιορτάστηκε από τον απίστευτο κόσμο μας που γέμισε τις εξέδρες της Νεάπολης και έδωσε τον δικό παλμό.

Οι «ασπρόμαυροι» παρουσιάστηκαν σοβαροί και πειθαρχημένοι απέναντι σε μια ομάδα που χάνει δύσκολα και ειδικά στην έδρα της είναι πολύ δυνατή.

Η απόδοση όμως των ποδοσφαιριστών του Ιωάννη Μάγγου έφτασε σε ψηλά επίπεδα και καθάρισε την κατάσταση πολύ γρήγορα. Το πρώτο τέρμα του κορυφαίου Κέβιν Χύσι στο 2΄ με πλασέ από κοντά όπως και το γρήγορο δεύτερο στο 12΄ του Μαρτσάκη με σουτ, ουσιαστικά έκριναν την μοίρα του αγώνα.

Η συνέχεια ήταν διαδικαστική απόρροια της σοβαρότητας του ΟΦΙ, ο οποίος αύξησε το προβάδισμα του στο 59΄ με τον Παπαδόπουλο και ο εξαιρετικός και σήμερα Χύσι ανέβασε στο 63΄ τον δείκτη του σκορ στο 0-4 για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τοπούζης στο 90λεπτό.

Φάσεις και γκολ
Γκολ 2΄ σέντρα Αναστασόπουλου(δεξιά), κεφαλιά πάσα Μαρτσάκη, σουτ Χύσι αποκρούει ο Κασωτάκης, από κοντά ξανά ο Χύσι με σουτ ανοίγει το σκορ 0-1.
7΄ πάσα Παπαδόπουλου, ο Μαρτσάκης πέρασε και Κασωτάκη πλασέ σε άδεια εστία έξω.
8΄ σουτ Βολονάκη από μέσα αριστερά άουτ.
Γκολ 12΄ πάσα ασιστ Τοπούζη σε Μαρτσάκη δεξιά, ο οποίος κάνει ενέργεια και διαγώνιο σουτ στα δίχτυα 0-2.
43΄ συνεργασία Μαρτσάκη-Παπαδόπουλο, πάσα σε Χύσι που πλασάρει ο Κασωτάκης απόκρούει, νέο σουτ Μηνά ξανά αποκρούει ο Κασωτάκης.
Γκολ 59΄ συνεργασία από δεξιά Μηνά-Αναστασόπουλου, πάσα σε Παπαδόπουλο στην κορυφή της περιοχής, σουτ 0-3.
61΄ σουτ Βολονάκη μπλοκάρει ο Πρίφτης
Γκολ 63΄ πάσα Μηνά, σε Χύσι εντός περιοχής και δεξιά πλασέ 0-4.
65΄ σουτ Νοκάι εντυπωσιακή επέμβαση Πρίφτη.
85΄ σουτ Μηνά μέσα αριστερά έξω.

ΑΕ Νεάπολης(Αντώνης Γιαννακάκης): Κασωτάκης, Ανυφαντάκης, Κωστάκης(70΄ Παπουτσιδάκης), Ζανταλής, Ταβλαδωράκης, Δήμας(57΄ Πενταυράκης), Βολονάκης(86΄ Ρογδάκης), Κοκολάκης(62΄ Ράτζα), Περάκης, Χριστάκης, Νοκάϊ.

ΟΦΙ(Ιωάννης Μάγγος): Πρίφτης, Αναστασόπουλος, Κορομηλάς, Μηνάς, Τζελέπης, Πότσι(66΄ Κορέτας), Μούτσα, Χύσι(62΄ Καλημέρας), Τοπούζης, Παπαδόπουλος(72΄ Πιθαρούλης), Μαρτσάκης(68΄ Γιουκούδης).

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και ζητά τη συγκατάθεση σας για χρήση προσωπικών σας δεδομένων για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης σας.