ΠΑΛΑΟΧΩΡΑ – ΟΦΙ την Κυριακή. Πάμε για το “διπλό”.

Στην άλλη  της Κρήτης , στην Παλαιόχωρα , θα πάει ο ΟΦΙ , την Κυριακή , να αντιμετωπίσει την  τοπική ομάδα. Ο  ΟΦΙ θα κυνηγήσει την νίκη , προκειμένου  να διατηρηθεί  στην κορυφή της βαθμολογίας .
Η  ομάδα  της Παλαιόχωρας , προέρχεται  από  δύο σερί  εκτός  έδρας νίκες  και μάλιστα εκτός Κρήτης και οι δύο παρακαλώ. Αυτό  από μόνο του δείχνει ότι είναι μιά πολύ καλή ομάδα . Δεν θά  είναι εύκολο το έργο του ΟΦΙ , όμως σίγουρα οι παίκτες έχουν την ποιότητα και την εμπειρία να κερδίσουν. Προπονητής της Παλαιόχωρας είναι ένας παλιός μας γνώριμος , ο Θέμελης ο Αστέριος ο οποίος ήταν τερματοφύλακας του ΟΦΙ την σεζόν 2006-07  στην τότε επαγγελματική Γ  Εθνική.
Ολη  η  προιστορία των ομάδων  ανάγεται στην περυσινή  χρονιά , όπου ο ΟΦΙ κέρδισε 2-0  μέσα στην Παλαιόχωρα (στην Κάνδανο  για την ακρίβεια) , έφερε  0-0  στην  Ιεράπετρα  ενώ  για το κύπελο  ερασιτεχνών όπου ξανασυναντήθηκαν οι  δύο ομάδες ο ΟΦΙ στο Βουζουνεράκειο κέρδισε 5-0 σε αγώνα νοκ -άουτ.
Με την νίκη παικταράδες με τα ασπρόμαυρα , είστε δίκαια  στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και ζητά τη συγκατάθεση σας για χρήση προσωπικών σας δεδομένων για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης σας.