Εμφατική νίκη με τέσσερα γκολ οι Νέοι!

dav

Οι Νέοι ΟΦΙ παρουσιάστηκαν πολύ καλύτεροι από τον Ίτανο στο παιχνίδι του Κουτσουρά που έλαβε χώρα στις 11:00 και με 4-0 πήραν ένα πολύτιμο τρίποντο. Το σκορ μιλάει από μόνο του, με τον ΟΦΙ να έχει όλους τους παίκτες του σε καλή μέρα αλλά οι Στ. Μανιαδάκης και Κ. Φωτιάδης ξεχώρισαν έχοντας από δύο γκολ και δύο ασιστ.

Οι παίκτες του ΟΦΙ άνοιξαν το σκορ σχετικά νωρίς στο 12΄ με τον Κ. Φωτιάδη να δίνει ασιστ πάσα και τον Στ. Μανιαδάκη να πλασάρει όμορφα για το 1-0 και λίγο μετά στο 13΄ άλλαξαν οι ρόλοι των πρωταγωνιστών του πρώτου γκολ. Συγκεκριμένα ο Στ. Μανιαδάκης έδωσε την ασιστ και ο Κ. Φωτιάδης εκτέλεσε για το 2-0. Στο 28΄ μείναμε με δέκα παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας στον Βάρφη για μαρκάρισμα στον Ανδριανάκη, ο οποίος ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι Νέοι ΟΦΙ συνέχισαν να υπερέχουν στον αγωνιστικό χώρο έχοντας καλές ευκαιρίες. Ο Κ. Φωτιάδης στο 54΄ έπιασε σουτ με τον Ανδριανάκη να αποκρούει και ο Στ. Μανιαδάκης με πλασέ στην κίνηση πέτυχε το 3-0. Εν συνεχεία ο Σ. Μανιαδάκης και Κ. Φωτιάδης σημάδεψαν αμφότεροι το δοκάρι της εστίας του Ίτανου και στο 79΄ διαμορφώθηκε το τελικό 4-0 με σέντρα από αριστερά του Σ. Μανιαδάκη και το πλασέ από κοντά του Κ. Φωτιάδη.

ΝΕΟΙ ΟΦΙ(ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ): Ζερβάκης, Βάρφις, Φ. Ασπραδάκης, Χατζηγιαννάκης, Γκέγκολι (46’ Πρωτογεράκης), Στυλιανός Μανιαδάκης, Κωνσταντίνος Φωτιάδης, Περαντωνάκης (55’ Καλογριδάκης), Πέκι (68’ Κουγιουμουτζάκης), Κράστα

Θόμο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.