ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΦΙ την Τετάρτη για το κύπελο Ελλάδος.

Υπάρχουν  κάποιοι  αγώνες  που  αποτελούν ορόσημο για κάθε ομάδα. Δεν τρέφουμε  αυταπάτες. Γνωρίζουμε  πολύ  καλά  το διαμέτρημα  του  ΟΦΙ  , γνωρίζουμε  πολύ  καλά  και  το  διαμέτρημα  της Ιεράπετρας της πόλης που εκπροσωπούμε. Και  της  οποίας  ειρήσθω τη παρόδω , αποτελούμε τον καλύτερο πρεσβευτή  σε όλη την Ελλάδα , για όσους τυχόν το ξεχνάνε.
Ο  αγώνας  λοιπόν  της Τετάρτης  με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ  στο  ΟΑΚΑ  θα μνημονεύεται  για πάντα στην ιστορία του ΟΦΙ. Είναι ένας αγώνας γιορτή  για  εμάς. Θα παίξουμε στο μεγαλύτερο  στάδιο της Ελλάδας κόντρα σε μιά από  τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας.
Οχι  δεν κάνουμε σαν  τους “Επαρχιώτες  στην Ομόνοια”  του  Σαββόπουλου. Κάνουμε  σαν  αυτούς  που έχοντας βάλει πλάτη στα πέτρινα χρόνια του ΟΦΙ , καμαρώνουμε  σαν γύφτικο σκεπάρνι , γνωρίζοντας πολύ τι έχει προηγηθεί για  να φθάσουμε ως  εδώ.
Οσο  κι  αν  η  μπάλα  είναι η μεγαλύτερη πόρνη , όπως  είπε  και  ένας μέγιστος πρώην προπονητής της αντίπαλης μας ομάδας , της Τετάρτης , δεν τρέφουμε αυταπάτες για την έκβαση του αγώνα. Τρέφουμε όμως τεράστια χαρά και  τεράστια υπερηφάνεια.
Την Τετάρτη  στις  16.00  από  το  sports1  απευθείας  ο  αγώνας.
Αν  ήταν Σαββατοκύριακο  ο  αγώνας , θα ανέβαιναν  πολλοί  φίλοι  του  ΟΦΙ στην Αθήνα. Και πάλι όμως θα ανέβουν αρκετοί , οι οποίοι θα ενσωματωθούν με τους Αθηναίους  Ομιλίτες.
Παικταράδες του ΟΦΙ , κάντε το κέφι  σας την Τετάρτη . Είναι πάνω από όλα δική σας γιορτή.
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και ζητά τη συγκατάθεση σας για χρήση προσωπικών σας δεδομένων για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης σας.