Οι απουσίες λύγισαν τους Νέους

dav

Το συγκρότημα του Γεώργιου Ασπραδάκη προσέγγισε την Κριτσά με πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, δυσεπίλυτα. Αποτέλεσμα ήταν να γνωρίσει την ήττα 2-0 από την αξιόλογη ομάδα του ΑΟ Κριτσάς. Οι “πιτσιρικάδες” του ΟΦΙ πάλεψαν φιλότιμα, οι ελλείψεις όμως βασικών μονάδων, που αποτελούν την “ραχοκοκαλιά” της ομάδας στοίχησαν.

Στο θετικό από πλευράς αγωνιστικής εικόνας για τους Νέους πρώτο ημίχρονο, κόστισε το κακό διάστημα των 8 τελευταίων λεπτών. Μέσα σε αυτό ήρθαν δύο τέρματα(37΄ Λάτσι, 42΄Παπαδόπουλος) για τους γηπεδούχους από τραγικά λάθη των “ασπρόμαυρων”.  Μάλιστα στο 1-0 χάθηκαν δύο καλές ευκαιρίες για να έρθει το 1-1.

Το δεύτερο μισό του αγώνα ήταν μέτρια για την ομάδα μας και δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα και να παραμείνει το 2-0. Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο τέλος με τον Λάτσι.

ΝΕΟΙ ΟΦΙ(ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ): Ζερβάκης, Ασπραδάκης, Χατζηγιαννάκης, Γκεγκόλι, Κράστα(62΄Χουλάκης), Κωνσταντίνος Φωτιάδης, Πέκι, Θόμο, Κουγιουμουτζάκης(46΄ Βάρφις), Κυριάκος Μανιαδάκης, Καλογριδάκης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.