Την τιμητική ο ΟΦΙ στην γιορτή Κρητικού ποδοσφαίρου

Γιορτή του Κρητικού ποδοσφαίρου χθες Σάββατο στο Ηράκλειο , από κοινού από τις τέσσερις Κρητικές ΕΠΣ και ο ΟΦΙ είχε την τιμητική του. Βραβεύτηκε η ομάδα για τηνκατάκτηση του κυπέλου ερασιτεχνών 2018 . Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Χηνοπουλος. Όμως βραβεύτηκε και ο αείμνηστος Πέτρος Βουζουνερακης ,που αποτελεί ένα τεράστιο κομμάτι της ιστορίας και της ψυχής του ΟΦΙ. Τέλος βραβεύτηκε και ο ΟΦΙτζης στην καρδιά, κατά δίκη του δήλωση , Γεραπετριτης ,παλαιός παίκτης του ΟΦΙ , ο Στέλιος Σωκιανος , ως παράγοντας του Ηροδότου.

Γιορτή του Κρητικού ποδοσφαίρου χθες Σάββατο στο Ηράκλειο , από κοινού από τις τέσσερις Κρητικές ΕΠΣ και ο ΟΦΙ είχε την τιμητική του. Βραβεύτηκε η ομάδα για την κατάκτηση του κυπέλου ερασιτεχνών 2018 . Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Χηνοπουλος. Όμως βραβεύτηκε και ο αείμνηστος Πέτρος Βουζουνερακης ,που αποτελεί ένα τεράστιο κομμάτι της ιστορίας και της ψυχής του ΟΦΙ. Τέλος βραβεύτηκε και ο ΟΦΙτζης στην καρδιά, κατά δίκη του δήλωση , Γεραπετριτης ,παλαιός παίκτης του ΟΦΙ , ο Στέλιος Σωκιανος , ως παράγοντας του Ηροδότου.

Gepostet von ΟΦ Ιεράπετρας 1970 am Sonntag, 23. Dezember 2018

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και ζητά τη συγκατάθεση σας για χρήση προσωπικών σας δεδομένων για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης σας.