Μεγάλο ματς την Κυριακή των “Φώτων”

Το ντέρμπυ του ομίλου , το ντέρμπυ ολόκληρης της Γ Εθνικής . ΕΘΝΙΚΟΣ – ΟΦΙ. Είναι όμως μόνο ένας αγώνας , διακυβεύονται μόνο τρεις βαθμοί. Αντε και ο άτυπος τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα. Δεν κρίνεται ο τίτλος. Ακολουθεί ένας ολόκληρος δύσκολος δεύτερος γύρος.

Σεβόμαστε βεβαίως την τεράστια ιστορία του Εθνικού. Τρεις δεκαετίες ανελλιπώς στην Α Εθνική (60ς , 70ς , 80ς) καθώς και κάμποσες παρουσίες σε ημιτελικά κυπέλου δεν είναι μικρό πράγμα.
Ονόματα όπως Καραισκάκη , Εθνικάρας , Καρέλλας (μία κατηγορία μόνος του…) , 300… , Καλκαντέρα , Κρητικόπουλος , Χέλμης , Ιντζόγλου είναι ιστορία ολόκληρη.

Ομως ιστορία έχει και ο ΟΦΙ. Και για εμάς που την ζούμε , και στο μέτρο του δυνατού του καθενός μας , την δημιουργούμε , είναι η ενδοξότερη όλων. Και την Κυριακή οι παίκτες που θα φοράνε την ασπρόμαυρη , θα βάλουν ακόμα ένα λιθαράκι στην ιστορία μας. Εχουμε την ομάδα , έχουμε την ψυχολογία , έχουμε την εμπειρία πάμε για μια ακόμα φορά για την νίκη. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολος ο αγώνας , γνωρίζουμε ότι ο Εθνικός είναι πολύ καλή ομάδα , όμως ο ΟΦΙ , ομάδα με μέταλλο έτσι κι αλλιώς , φέτος είναι για μεγάλα πράγματα.

Ευχόμαστε να γίνει ένας ωραίος αγώνας σε αθλητικά πλαίσια , ο ΟΦΙ πάλι θα έχει στο πλευρό του αρκετούς φίλους του , είναι ένας αγώνας που θα συγκεντρώσει πάνω του πολλά βλέμματα και ως εκ τούτου επιβάλλεται να κρατηθούμε όλοι στο ύψος μας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Καλλιθέας , στο Ελ Πασο ,και θα αρχίσει στις 15.00

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.