Σούπερ ντέρμπι την Κυριακή με Επισκοπή

Τα ρέστα της έρχεται να παίξει την Κυριακή στο Βουζουνεράκειο η Επισκοπή , όσο αφορά την υπόθεση άνοδο. Θέλει την νίκη κόντρα στον πρωτοπόρο ΟΦΙ για να μειώσει την απόσταση από την κορυφή . Η άνοδος ήταν εξ αρχής ο στόχος της , και θα παραμείνει ο στόχος αυτός αν κερδίσει την Κυριακή.

Όμως ο ΟΦΙ παίζει τα ρέστα του κάθε Κυριακή. Αλλιώς πρώτος δεν γίνεται να είσαι. Ετσι και την Κυριακή , κόντρα σε μιά πάρα πολύ καλή ομάδα , οι παίκτες με την ασπρόμαυρη θα τα δώσουν όλα για μιά ακόμα φορά , και θα ξανακερδίσουν. Οι σημαντικές απουσίες του ΟΦΙ δεν θα επηρεάσουν ούτε την ψυχολογία μας , ούτε την εμφάνιση της ομάδας , διότι ο ΟΦΙ έχει ρόστερ με αρκετούς ισάξιους παίκτες. Οι απουσίες είναι σίγουρα ο Μπλέντι λόγω καρτών και πιθανώς οι Αναστασόπουλος , Μηνάς λόγω τραυματισμού.

Την Κυριακή δεν λείπει κανείς από το Βουζουνεράκειο. Πρέπει να το κάνουμε καμίνι , όπως μόνο εμείς γνωρίζουμε , και να σπρώξουμε τον ΟΦΙ σε μια ακόμα νίκη.
Ολοι την Κυριακή στο Βουζουνεράκειο.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και ζητά τη συγκατάθεση σας για χρήση προσωπικών σας δεδομένων για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης σας.