Ένας ακόμα «τελικός» για τον ΟΦΙ

Στα Χανιά θα πάει ο αύριο ΟΦΙ για να αντιμετωπίσει την ομάδα του ΣΥΝΚΑ , στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου Γ΄ εθνικής. Πρόκειται για μια δύσκολη αποστολή, στην έδρα μιας πολύ καλής ομάδας στην άλλη άκρη της Κρήτης.

Η αποστολή του ΟΦΙ θα φύγει σήμερα το μεσημέρι από την Ιεράπετρα και θα διανυκτερεύσει στα Χανιά.

Είναι και αυτός ο αγώνας , όπως όλοι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ένας τελικός. Ο αγώνας με τον ΠΟΑ είναι παρελθόν. Οι παίκτες του ΟΦΙ έχουν και τις δυνατότητες και την προσωπικότητα για να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα , και θα το κάνουν την Κυριακή.

Στον πρώτο γύρο στην Νεάπολη , ο ΟΦΙ είχε κερδίσει με 2-0.

Απόντες θα είναι ο τραυματίας Τζελέπης , ο τιμωρημένος Κορομηλάς και ο Καλημέρης ο οποίος για οικογενειακούς λόγους είναι αναγκασμένος να αφήσει την Ιεράπετρα και τον ΟΦΙ , αλλά θα επανέλθουμε για τον Πέτρο με νεώτερη ανάρτηση .

Σίγουρα στις κερκίδες του γηπέδου του ΣΥΝΚΑ θα βρεθούν για μιά ακόμα φορά , πολλοί φίλοι του ΟΦΙ , για να σταθούν δίπλα στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας.

Στο γήπεδο των Μουρνιών ο αγώνας στις 15.00. Κρασαγάκης, Μαυραντωνάκης, Δρακουλάκης (Ηρακλείου) οι διαιτητές.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και ζητά τη συγκατάθεση σας για χρήση προσωπικών σας δεδομένων για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης σας.