ΣΥΝΚΑ – ΟΦΙ 0-0

Κανένα πρωτάθλημα δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα. Ηταν μιά πολύ άτυχη , η σημερινή αγωνιστική για τον ΟΦΙ. Πέταξε άλλους δύο βαθμούς στα Χανιά , την ώρα που ο δεύτερος Εθνικός με γκολ στο 97′ κέρδισε 1-0 στην Σαλαμίνα.

Ο ΟΦΙ σήμερα μπορεί να μην μπήκε ποτέ στο πρώτο ημίχρονο στον αγώνα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο έχασε τα άχαστα. Τι χαμένα τετ-α-τετ , τι αποκρούσεις του Πονηρού , τι κλασικότατες ευκαιρίες στα σκουπίδια.

Ο ΟΦΙ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει. Ομως δυστυχώς δεν υπήρχε ο παίκτης που θα έσπρωχνε την μπάλα στα δίκτυα.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας , παραμένουμε κοντά στην ομάδα , την Κυριακή έχουμε ντέρμπυ κόντρα στον Γιούχτα στο Βουζουνεράκειο , όπου επιβάλλεται να λάβει τέλος αυτή η κοιλιά της ομάδας. Πέντε βαθμοί πεταμένοι σε Ηράκλειο και Χανιά είναι υπεραρκετοί. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο .

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ: Πονηρός, Ποληγιώργος, Βαρδάκης, Καρβουνιάρης, Λαμπάκης, Βασιλάκης, Μαθιουδάκης, Μποτωνάκης, Βεστάκης, Νικόλτσης(59′ Μανιαδάκης), Τσίτας
ΟΦΙ: Πρίφτης, Αναστασόπουλος, Χολέβας, Μούτσα (70′ Μπάμπης), Πυθαρούλης, Βογιατζής, Πότσι(59′ Γιουκούδης), Χύσι, Μηνάς, Παπαδόπουλος(88′ Βιγιαφάνε), Μαρτσάκης (80′ Τοπούζης)

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και ζητά τη συγκατάθεση σας για χρήση προσωπικών σας δεδομένων για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης σας.