Την Κυριακή ο ΟΦΙ υποδέχεται την Παλαιόχωρα.

Πλέον όμως μικρή σημασία έχει ο αντίπαλος για τον ΟΦΙ. Σημασία έχει ο ίδιος ο ΟΦΙ. Ενας ΟΦΙ που στον πρώτο γύρο ήταν αήττητος και στον δεύτερο κάνει πορεία ομάδας υποβιβασμένης ήδη. Τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι ματς. Τα αίτια αυτής της καταστροφικής μετάλαξης του ΟΦΙ σίγουρα θα είναι πολλά , και σίγουρα φταίμε όλοι.

Αλλά πέντε αγώνες πριν την λήξη του πρωταθλήματος δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών. Ο ΟΦΙ ακόμα και έτσι , αν κάνει πέντε νίκες στα πέντε εναπομείναντα παιγνίδια θα βγει πρωταθλητής. Μόνο που αυτό , που φαντάζει αδύνατον με βάση την εικόνα της ομάδας στον δεύτερο γύρο , εξαρτάται πλέον από τον εγωισμό των παικτών και του προπονητή.
Δεν θα επιστρατεύσουμε σεβασμούς σε φανέλες . Δεν θα επιστρατεύσουμε σεβασμούς στον κόσμο που κατακλύζει κάθε Κυριακή το Βουζουνεράκειο και που την Κυριακή θα είναι πάλι εκεί. Θα επιστρατεύσουμε τον εγωισμό τους. Εχουν; Αν έχουν ας τον βγάλουν επιτέλους σεβόμενοι τους εαυτούς τους.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και ζητά τη συγκατάθεση σας για χρήση προσωπικών σας δεδομένων για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης σας.