ΟΦΙ – ΕΘΝΙΚΟΣ την Κυριακή. Ηγγικεν η ώρα.

ΟΦΙ – ΕΘΝΙΚΟΣ λοιπόν στο Βουζουνεράκειο , τελευταία αγωνιστική . Ενας αγώνας που κρίνει την άνοδο στην Β Εθνική . Ενδιαφερόμενοι οι ΕΘΝΙΚΟΣ , ΙΩΝΙΚΟΣ και ΟΦΙ. Επειδή είμαστε πάνω από όλα πραγματιστές , και εδώ να σταματήσουμε τα γραφόμενα μας , ΟΛΟΙ καταλαβαίνουν τι έχει πετύχει ο ΟΦΙ μέχρι τώρα. Ειδικά αυτοί που ξέρουν από ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου …

Ομως θέλουμε την άνοδο. Θέλουμε την Κυριακή όσοι δεν μας γνωρίζουν να μας μάθουν , και όσοι αρνούνται να μας σεβαστούν να κοιταχθούν στον καθρέπτη.

Δεν θα είναι εύκολο το ματς. Είναι μάτς πονηρό που θέλει προσοχή. Δεν πρέπει να ξεγελαστούμε από τα δύο αποτελέσματα που κυνηγάμε. Δεν πρέπει να ξεγελαστούμε από την σιγουριά που μας δίνει το Βουζουνεράκειο. Ο προπονητής μας ξέρει καλύτερα από όλους μας όμως , και οι παικταράδες μας ξέρουν και καλύτερη μπάλα και προπάντων έχουν ψυχή.

Το Βουζουνεράκειο την Κυριακή όλοι διασθανόμαστε πως θα είναι. Προσοχή μόνο στις ακρότητες. Οχι ακρότητες.

Τα λέμε από κοντά την Κυριακή. Θα είμαστε όπως πάντα όλοι στις θέσεις μας. Μόνο που αυτή θα είναι μιά διαφορετική Κυριακή. Είναι η Κυριακή που περιμένουμε 49 χρόνια. Είναι η Κυριακή που η ομάδα του Πέτρου Βουζουνεράκη θα γίνει γνωστή σε όλη την Ελλάδα. Και δεν θα την χαρίσουμε σε κανένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.