Ραντεβού με την ιστορία δίνει αύριο ο ΟΦΙ!

Η ομάδα μας δίνει χωρίς υπερβολή, ίσως το πιο σπουδαίο παιχνίδι της ιστορίας της. Καλείται να κάμψει την αντίσταση του λαμπερού Εθνικού Πειραιώς και να κατακτήσει το πρωτάθλημα Γ΄ εθνικής. Πρόκειται για το σούπερ ντέρμπι στον 5ο όμιλο που έτυχε να πέσει την τελευταία αγωνιστική του “Μαραθωνίου”. Ο αντίπαλος, είναι μεγάλης εμβέλειας, η ιστορία του μιλάει από μόνη της και δεν χωράει αμφισβήτησης πάνω σε αυτό. Ο ΟΦΙ όμως γράφει την δική του ιστορία και μάλιστα τα τελευταία χρόνια -επί προεδρίας Αθανάσιου Χηνόπουλου- με “χρυσά γράμματα”. Γι αυτό θα διεκδικήσει αύριο κάτι πολύ σπουδαίο, που θα αποτελέσει ανεπανάληπτη επιτυχία για το σωματείο και το Λασίθι γενικότερα.

Η μοίρα, μας φέρνει να δίνουμε το ραντεβού με την ιστορία αύριο 16:00 στο “Πέτρος Βουζουνεράκης”, μπροστά σε χιλιάδες ομιλήτες. Τα εισιτήρια έχουν κάνει… φτερά, έμειναν ελάχιστα, γι αυτό βρισκόμαστε σε άλλο ένα ιστορικό sold out, που θα προκαλέσει αίσθηση. Οι ποδοσφαιριστές του Ιωάννη Μάγγου θα παλέψουν με σθένος, αποφασιστικότητα και αγωνιστικό εγωισμό για δύο αποτελέσματα. Ο τίτλος θα έρθει στο Λασίθι και την Ιεράπετρα με νίκη ή ισοπαλία, όμως οι “ασπρόμαυροι” δεν θα κάνουν το χατίρι στον ποιοτικό και μεγάλο αντίπαλο τους. Θα αγωνιστούν για τη νίκη.

Στο αγωνιστικό σκέλος η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα και ο νεαρός τεχνικός δεν υπολογίζει τον Μπλένι Μούτσα που είναι τιμωρημένος.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και ζητά τη συγκατάθεση σας για χρήση προσωπικών σας δεδομένων για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης σας.