Μέσα σε στιγμές “τρέλας” η φιέστα μας!

dav

Χθες το βράδυ η νύχτα έγινε μέρα στην Ιεράπετρα, από τα βεγγαλικά τα καπνογόνα και τις εκδηλώσεις λατρείας των φίλων του ΟΦΙ προς την ομάδα. Μια εξαιρετικά όμορφη και διαφορετική βραδιά για την ομάδα μας που στέφθηκε φέτος πρωταθλήτρια Γ΄ εθνικής και πήρε την άνοδο στην Football League.

Μικρή σημασία έχει πως θα είναι η νέα μας κατηγορία, οι στιγμές που ζήσαμε φέτος σε αυτή την μαγευτική πορεία θα μείνουν και θα μας συνοδεύουν για χρόνια. Τα παλικάρια με το σήμα του ΟΦΙ στο στήθος ένιωσαν για μια ακόμα φορά το όμορφο συναίσθημα της αναγνώρισης, της αποθέωσης και της χαράς.

dav

Ο καιρός μπορεί να ήταν κατά μας, λόγω του ισχυρού ανέμου και το πολύ κρύο, όμως αυτό δεν εμπόδισε εκατοντάδες φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών στην τελετή της στέψης του νταμπλούχου 2019 ΟΦ Ιεράπετρας.

Η εξέδρα που είχε στηθεί για να υποδεχθεί τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας και γενικά όλο το τελετουργικό ήταν αντάξιο της εμβέλειας που άξιζε. Έγινε παρουσίαση παικτών, προπονητών και μελών του Δ.Σ. με τον κόσμο να τραγουδάει και να φωνάζει καθ όλη την διάρκεια της γιορτής.

Τα κύπελλα του πρωταθλήματος και κυπέλλου σηκώθηκαν ψηλά από τους “ασπρόμαυρους”, φτάνοντας μέχρι τον… ουρανό της Ιεράπετρας! Όλοι το χάρηκαν, όλοι το απόλαυσαν, όλοι το γλέντησαν απαλλαγμένοι από την πίεση και το άγχος των αγώνων.

dav

Ο αρχηγός της ομάδας Ιωάννης Τζελέπης, ο πρωτεργάτης από τον πάγκο Ιωάννης Μάγγος και το πρωτομάστορας των επιτυχιών και των ιστορικών 20 μηνών Αθανάσιος Χηνόπουλος μίλησαν και ευχαρίστησαν τον κόσμο!

Οι “Κουρήτες” που μας στάθηκαν όλη την χρονιά σε όλα τα γήπεδα που αγωνιστήκαμε φέτος, σήκωσαν τον πρόεδρο στις πλάτες τους, τον αποθέωσαν δείχνοντας αγάπη και αναγνώριση που ο ίδιος αξίζει για όλα αυτά που έχει προσφέρει στην ομάδα.

dav

Τα αδέρφια Παπαδάκης τραγούδησαν ωραία τραγούδια σχετικά με τον ΟΦΙ φυσικά με όμορφες μαντινάδες για την επιτυχία μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.