Ν. Ματζαράκης: Δεν τέθηκε ποτέ θέμα αποχώρησης Χηνόπουλου από τη Διοίκηση του ΟΦΙ

Ο Γενικός αρχηγός της ομάδας μας μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τις l;auow εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν το τελευταία διάστημα και αφορούσαν τον πρόεδρο μας κ. Αθανάσιο Χηνόπουλο.

Τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για εξελίξεις στη  διοίκηση της ομάδας του ΟΦ Ιεράπετρας σχολιάζει σε δηλώσεις του στον Ηχώ 99,8 ο Γενικός Αρχηγός κ. Νίκος Ματζαράκης, νεοεκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος. Ανέφερε ότι τίθενται κάποια ζητήματα, ασυμβίβαστο, σχετικά με τη θέση του προέδρου της ομάδας του κ. Θανάση Χηνόπουλου ο οποίος εξελέγει επικεφαλής δημοτικής παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο Ιεράπετρας κατά τις πρόσφατες εκλογές. Ο κος Ματζαράκης εμφανίστηκε καθησυχαστικός και τόνισε πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του κ. Χηνόπουλου από τον ΟΦΙ. «Ο κ. Χηνόπουλος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να φύγει από τον ΟΦΙ κάτι που διευκρινίστηκε και σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Εξάλλου και στις μεγάλες ομάδες άλλος είναι ο πρόεδρος και άλλος ο μεγαλομέτοχος. Η ομάδα έχει μπει σε τροχιά, σχεδιάζεται η επόμενη αγωνιστική περίοδος και πιστεύουμε  ότι θα είναι η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.
Καλώ όλο τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα. Ακόμα και στον ίδιο τον κ. Χηνόπουλο ο οποίος έχει δεχθεί κριτική κάτι που θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.΄΄Η «μαγκιά»  είναι να συμμετέχεις, όχι να απέχεις και να κρίνεις΄΄, είπε χαρακτηριστικά.
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Ματζαράκη:
https://www.youtube.com/watch?v=rU653mC3oMg
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.