Ηρόδοτος-ΟΦΙ 0-0, πρώτο δείγμα θετικό

Μετά από 11 μέρες επίπονων προπονήσεων και απέναντι σε έναν φιλόδοξο και δυνατό Ηρόδοτο ο ΟΦΙ έδειξε θετικά δείγματα τηρουμένων των αναλογιών. Οι ομιλήτες παρουσιάστηκαν ορεξάτοι με πολύ ενέργεια και σίγουρα φάνηκε ότι χρειάζονται ακόμα δουλειά για να βγουν οι επιθυμητοί αυτοματισμοί και το αγωνιστικό πρόσωπο. Ο Ιωάννης Μάγγος παρέταξε την ομάδα με δύο διαφορετικές 11αδες κάνοντας διάφορους πειραματισμούς σε σχήματα και πρόσωπα.

Το αρνητικό διάστημα των «ασπρόμαυρων» ήταν τα ξεκίνημα και το πρώτα 15λεπτά με τον Ηρόδοτο να μπαίνει δυνατά και να έχει 2 καλές ευκαιρίες με τον Τσάμη να πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή επέμβαση. Μετά το 20λεπτό ο  ΟΦΙ ισορρόπησε με τους παίκτες του να κινούνται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας μια καλή ευκαιρία λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου. Ο Μάγκας με τον Πυθαρούλη συνεργάστηκαν στο 39΄ και ο Χρυσοφάκης είχε ένα καλό τελείωμα.

Με διαφορετική σύνθεση στην επανάληψη και με εξαίρεση την φάση στο 46΄ όπου ο Μπέγκο έκανε μια εξαιρετική απόκρουση σε σουτ του Γαρεφαλάκη, ο ΟΦΙ είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες με τους Κατσικοκέρη, Μπάμπη, Αποστολόπουλο και Αναστασόπουλο, μένοντας τελικά στο 0-0.

Ηρόδοτος(Νικόλαος Σουργιάς): Παναγιώτου, Καργιωτάκης, Ντελία, Κανδυλάκης, Ανιτσάκης, Κασσαπάκης, Κίσσας, Αμαραντίδης, Κουσίδης, Γκίνη, Κουτσογιαννάκης. Έπαιξαν στην επανάληψη: Μήτρου, Κοντογιάννης, Παναγιωτάκης, Τσακάνι, Καλαμιώτης, Γαρεφαλάκης, Μουντράκης, Ντέτσικας, Ζωνάκης, Αρχοντάκης.

ΟΦΙ(Ιωάννης Μάγγος):

11αδα πρώτου ημιχρόνου: Τσάμης, Δερμιτζάκης, Πυθαρούλης, Σέχου, Μάγκας, Παππάς(υπό δοκιμή), Βογιατζής, Ανυφαντάκης, Σκόνδρας, Παπαδόπουλος, Χρυσοφάκης.

11αδα δευτέρου ημιχρόνου: Μπέγκο, Χιντζίδης, Μπάμπης, Σμίλτος, Αναστασόπουλος, Τζελέπης, Παππάς(67΄ Σέχου), Ανυφαντάκης(62΄ Παπαδόπουλος), Καραγιάννης, Κατσικοκέρης.

Μετά το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν φροντίσει να προσφέρουν στην αποστολή μας σουβλάκια και αναψυκτικά, σε μια όμορφη κίνηση από μέρους τους και τους ευχαριστούμε πολύ!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.