Νικηφόρο φιλικό για την Κ17

Το συγκρότημα του Ζόραν Μπάμποβιτς επικράτησε 2-1 του ΑΣΙ σε φιλικό που έγινε χθες στο Μισεδάκειο. Οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές μας έβγαλαν θετικά στοιχεία, έχοντας κατά διαστήματα καλή απόδοση, όμως παράλληλα φάνηκε ότι θέλουν ακόμα δουλειά, στον τομέα της ομοιογένειας και της συνοχής. Αυτό όμως είναι δικαιολογημένο διότι, αφενός βρίσκονται μόλις στην 2η βδομάδα προετοιμασίας και αφετέρου έπαιξαν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΙ προηγήθηκε με ένα ωραίο γκολ του Ανδριανάκη στο 23λεπτό. Ο Πυθαρούλης έκανε την ενέργεια κατά μέτωπο και έδωσε στον Σητειακό φορ, ο οποίος με έξοχο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Οι “κοκκινόμαυροι” του ΑΣΙ ισοφάρισαν στο 46΄ με πλασέ του Τσεκρέζι και το νικητήριο γκολ του ΟΦΙ ήρθε στο 80΄ μετά από φάουλ του Θόμο, την απόκρουση του Κατρίνη και ο Εγγλεζάκης από κοντά με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

 

ΑΣΙ(ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ): Εμμανουήλ Κατρίνης, Δρακωνάκης, Λιοντάκης, Χαραλαμπάκης, Δασκαλάκης, Μιρέα, Λαμπράκης, Κοπανάκης, Τσαλέκου, Χουσελάρι, Ακαμωτάκης. Χρησιμοποιήθηκαν στο δεύτερο μέρος οι: Τόμιτς, Σπυριδάκης, Ασπραδάκης, Καλογριδάκης, Χατζηγιαννάκης, Πυργιωτάκης, Σεκρέζι.

ΟΦΙ Κ17(ΖΟΡΑΝ ΜΠΑΜΠΟΒΙΤΣ): Πλανάϊ. Λέο λάμε, Καλιοντζής, Γκεγκόλι, Ιωάννης Κατρίνης, Τσιρίδης, Θόμο, Πυθαρούλης, Μπαριτάκης, Ανδριανάκης, Ποδαράς. Έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο οι: Έρις Στεφάνι, Περαντωνάκης, Φώτιος Ασπραδάκης, Χουλάκης, Χατζητζοπανίδης, Τουρλούκης, Εγγλεζάκης, Γερογιαννάκης, Μουζουράκης, Γιαννάκης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.