Με σοβαρότητα και συγκέντρωση απέναντι στον Διαγόρα

Ήταν το μακρινό 1978 όταν έπαιξε για πρώτη φορά ο ΟΦΙ με τον ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ για το πρωτάθλημα της τότε Γ Εθνικής. Και τότε αρκετοί φίλοι του ΟΦΙ έμαθαν ότι εκτός από τον ΔΙΑΓΟΡΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ που οκτώ χρόνια πριν είχε ενωθεί με την ΘΥΕΛΛΑ και έκαναν τον ΟΦΙ , Διαγόρα έχει και η Ρόδος. Και πως να μην έχει αφού ο Ολυμπιονίκης Διαγόρας ήταν Ρόδιος.

Τον Διαγόρα Ρόδου λοιπόν υποδέχεται ο ΟΦΙ την Κυριακή. Ενα Διαγόρα με τριετή παρουσία στην Α Εθνική 1986-89 και με παρουσία στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος το 1987 όταν αποκλείστηκε από τον μετέπειτα κυπελλούχο εκείνη την χρονιά ΟΦΗ.

Με τον Διαγόρα εκτός την σεζον 1978-79 ο ΟΦΙ συναντήθηκε και την σεζόν 2006-07 στην τότε επαγγελματική Γ Εθνική με τον Διαγόρα τότε να έχει προπονητή τον Μπατίστα.

Ο Διαγόρας είναι πολύ φιλόδοξος φέτος και αν και δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε , θα τον βρούμε με ανεβασμένη ψυχολογία λόγω αλλαγής προπονητή και βέβαια λόγω της ευρείας νίκης του την περασμένη Κυριακή.

Αλλά ψυχολογία έχει και ο ΟΦΙ ο οποίος με δύο νίκες και μιά ισοπαλία στους τρεις πρώτες αγώνες έκανε ιδανικό ξεκίνημα. Δεν χρειάζεται υπερενθουσιασμός όμως, ο οποίος συνήθως είναι κακός σύμβουλος. Κάτω η μπάλα , κάτω το κεφάλι , θυμόμαστε ότι όλοι οι αντίπαλοι όπως και ο Διαγόρας είναι πολύ δύσκολοι και απλά με σοβαρότητα και συγκέντρωση παίζουμε την μπάλα που ξέρουμε.

Το Βουζουνεράκειο αναμένεται να γεμίσει την Κυριακή. Ολοι εκεί να στηρίξουμε τον ΟΦΙ όπως μόνο εμείς ξέρουμε. Το αξίζουν οι παίκτες μας.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και ζητά τη συγκατάθεση σας για χρήση προσωπικών σας δεδομένων για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης σας.