Ντέρμπι κορυφής με την Καβάλα

Ο ΟΦΙ είναι στην πρώτη θέση της football league μετά από έξι αγωνιστικές μαζί με την Καβάλα και την Βέροια. Και είναι στην πρώτη θέση γιατί παίκτες , προπονητές , φίλαθλοι , διοίκηση δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Το ίδιο θα γίνει και την Κυριακή στο Βουζουνεράκειο στο ντέρμπυ κορυφής ΟΦΙ -ΚΑΒΑΛΑ.

Στις 20 Μαίου 2018 ήταν η μοναδική φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ,στην Αθήνα για τα προημιτελικά του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος , όπου ο ΟΦΙ κέρδισε με 1-0.

Η Καβάλα δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις και αυτό γιατί την χρυσή δεκαετία της , στα 70ς ήταν συνεχώς στην Α Εθνική. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με προπονητή τον γνώριμο μας Παύλο Δερμιτζάκη από την πολυετή θητεία του στο ΠΟΑ με τον οποίο ήρθε σαν αντίπαλος του ΟΦΙ στο Βουζουνεράκειο το 2007 , στην επαγγελματική τότε Γ Εθνική.

Ο ΟΦΙ έχει την Κυριακή μονόδρομο την νίκη. Οι παίκτες μας , όπως έδειξαν και στην Τριγλία , έχουν το μέταλλο για να φέρνουν το αποτέλεσμα , την Κυριακή δε το κατάμεστο Βουζουνεράκειο με την γνώριμη ατμόσφαιρα του θα τους δώσει φτερά.

Όλοι την Κυριακή στις 15.00 στο Βουζουνεράκειο , δίπλα στον ΟΦΙ , στο ντέρμπι κορυφής της football league.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και ζητά τη συγκατάθεση σας για χρήση προσωπικών σας δεδομένων για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης σας.