Φιλικό προετοιμασίας Μικτής παίδων

Για το προσεχή φιλικό προετοιμασίας της Μικτής ΠΑΙΔΩΝ Λασιθίου, που θα γίνει την Παρασκευή 15-11-2109  και ώρα 19:00  ,στο γήπεδο Μισεδάκειο Γήπεδο Ιεράπετρας .
Καλούνται οι παρακάτω αναγραφόμενοι ποδοσφαιριστές των Σωματείων.

  1. Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ:ΛΙΟΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,ΣΚΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΑΠΟΘΗΚΙΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,ΤΣΑΛΕΚΟΥ ΣΕΡΤΖΙΟ.
  2. Α.Ο.ΑΓΙΟΥΝΙΚΟΛΑΟΥ:ΡΑΝΤΖΑ ΙΩΣΗΦ,ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ,ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΜΥΡΩΝΑΣ,ΠΑΡΑΣΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ,ΝΤΕΡΒΙΣΙ ΣΑΝΤΙΟΛ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
  3. Α.Ο.ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ: ΓΚΟΛΟΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ.
  4. Α.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ:ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
  5. Α.Ο.ΚΟΡΦΟΣ ΕΛΟΥΝΤΑΣ: ΤΟΠΟΥΖΙ ΝΙΚΟΣ,ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  6. Α.Σ.ΠΥΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ:ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  7. Α.Ε.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: ΤΟΥΤΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΚΡΑΣΤΑ ΡΟΜΕΟ,ΜΑΓΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούνται τα σωματεία που ανήκουν οι παραπάνω ποδοσφαιριστές, να μεριμνήσουν να παραλάβουν έγκαιρα τα απαραίτητα δικαιολογητικά ,ώστε να τα καταθέσουν  στην Ένωση μας, προκειμένου να εκδοθούν τα Δελτία τους , για  να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων  .

Οι καλούμενοι ποδοσφαιριστές υποχρεούνται να φέρουν μαζί τους την άσπρη φανέλα προπόνησης, τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, έχοντας μαζί τους και καλαμίδες.

Τα Σωματεία είναι υπεύθυνα για την έγκαιρη ειδοποίηση των παραπάνω αναγραφομένων ποδοσφαιριστών.

Σε περίπτωση αδικαιολόγητης άρνησης συμμετοχής ποδοσφαιριστών σε Εθνικές Ομάδες και Μικτές Ομάδες (Νέων, Παίδων, Προπαίδων και Junior), της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου, θα εφαρμόζεται κατά γράμμα το άρθρο 31 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Εθνικές Ομάδες – Αντιπροσωπευτικές Ομάδες – Προστασία).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.