Εντός έδρας ήττα από την Βέροια

Την πρώτη εντός έδρας ήττα φέτος 0-1 γνώρισε ο ΟΦΙ πριν από λίγο με αντίπαλο την Βέροια. Η ομάδα μας αν και προσπάθησε να επανέλθει στις νίκες, πλήρωσε ένα σοβαρό λάθος στην άμυνα στο 68΄ και δέχτηκε το γκολ από τον Πασά. Επίσης η φιλοξενούμενοι ομάδα έπαιξε από το 34΄ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπλέτσα, μια κατάσταση που φαίνεται ότι την συσπείρωσε.

Ο ΟΦΙ στο πρώτο μέρος επιθετικά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι το αξιόλογο καθώς προσπάθησε να προσαρμοστεί στα δεδομένα. Όταν το έκανε ειδικά στην επανάληψη είχε ευκαιρίες να βάλει ένα γκολ, απειλήθηκε όμως παράλληλα να δεχτεί και στο 68΄ από το λάθος που προαναφέραμε δέχτηκε το τέρμα από τον Πασά που έκρινε το παιχνίδι. Οι μεγάλες ευκαιρίες του Αποστολόπουλου και Σκόνδρα δεν κατέληξαν στα δίχτυα με αποτέλεσμα ο ΟΦΙ να γνωρίσει την πρώτη εντός έδρας ήττα φέτος.

Φάσεις και γκολ
Α΄ ημίχρονο
6΄ διαγώνιο σουτ από δεξιά Σιμόνι, διώχνει σε κόρνερ ο Καραγκιολίδης
10΄ σουτ Ν. Ζούρκου έξω από την περιοχή, δεν μπλοκάρει ο Καραγκιολίδης, ο οποίος με δεύτερη προσπάθεια προλαβαίνει προ του Πασά και διώχνει.
33΄ δυνατό μαρκάρισμα Μπλέτσα σε Αποστολόπουλο, ο παίκτης της Βέροιας αντικρίζει την 2η κίτρινη κάρτα και αποβάλλεται.
45+2 σέντρα του Χιντζίδη από αριστερά, πέρασε παράλληλη, στην πορεία της μπάλας σουτ του Παπαδόπουλου, μπλοκάρει ο Βοσνιάδης.

Β΄ ημιχρόνο
48΄ απευθείας φάουλ του Νικ. Ζούρκου μόλις άουτ.
49΄ κλέβει ο Αναστασόπουλους και δίνει κατά μέτωπο στον Παπαδόπουλου, ο οποίος δίνει διαγώνια στον Κατσικοκέρη που πλασάρει και ο Βοσνιάδης αποκρούει.
50΄ κόρνερ του Παπαδόπουλου, λάθη στην άμυνα των φιλοξενούμενων, σουτ του Αποστολόπουλου από επίκαιρη θέση άουτ.
51΄ κόρνερ του Ν. Ζούρκα, σουτ του Σιμόνι από την μικρή περιοχή, στο κάθετο δοκάρι.
55΄ σέντρα από δεξιά του Καραγιάννη, σουτ με την μία από τον Χιντζίδη εκτός εστίας.
58΄ νέα σέντρα Καραγιάννη από δεξιά, κεφαλιά από κοντά Αποστολόπουλου άουτ.
61΄ κόρνερ Ν. Ζούρκου, κεφαλιά του Πασά μόλις άουτ.
Γκολ 68΄ γίνεται λάθος στην άμυνα ο Πασάς κλέβει βγαίνει μέσα αριστερά σουτάρει διαγώνια και σκοράρει 0-1.
73΄ σέντρα του Χιντζίδη από αριστερά, κοντρόλ και σουτ από κοντά Αποστολόπουλου, μεγάλη επέμβαση του Βοσνιάδη.
90΄ κοντρόλ και σουτ του Κατσικοκέρη από το ύψος της περιοχής άουτ.
92΄ τεράστια ευκαιρία για τον ΟΦΙ, από έξοχη μπαλιά Αναστασόπουλου, ο Σκόνδρας με γρήγορη κίνηση έφυγε στην πλάτη της άμυνας και από την μικρή περιοχή έκανε το πλασάρισμα στην κίνηση αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

ΟΦΙ (Ιωάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Χιντζίδης, Σέχου, Τζελέπης ( 6λ.τρ. Μάγκας), Σμίλτος, Αναστασόπουλος, Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Παπαδόπουλος (67′ Σκόνδρας), Αποστολόπουλος (70′ Χρυσοφάκης).
Βέροια (Χαντζάρας-Ανθυμιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Μαραγκός, Στάμου, Μπλέτσας, Βεργώνης, Ν. Ζούρκος (67′ Ταΐρης), Πέντα (37′ Αλ. Ζούρκος), Σιμόνι, Χαντζάρας, Πασάς (79′ Σκαθαρούδης).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.