Πρώτη ήττα για τους νέους

Ήττα με παράπονα για την διαιτησία, γνώρισε η ομάδα νέων του ΟΦΙ από τον Ιωνικό την Κυριακή στο γήπεδο της Χαλκηδόνας.

Το τελικό 2-0 αδικεί κατάφορα τον ΟΦΙ με τους ποδοσφαιριστές του Ζόραν Μπάμποβιτς να είναι καλύτεροι εντός αγωνιστικού χώρου, είχαν δοκάρι, κάποιες καλές ευκαιρίες, ενώ «φωνάζουν» για δύο περιπτώσεις πέναλτι και για την εγκυρότητα του 2ου τέρματος του Ιωνικού.

Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ στο 27΄  από τον Μπάσα. Ο ΟΦΙ είχε δύο περιπτώσεις στο 34΄και 36΄ που ζήτησε πέναλτι σε σουτ των Τσιρίδη και Ποδαρά με την μπάλα να βρίσκει σε χέρια αμυντικών αλλά ο διαιτητής τα θεώρησε ακούσια. Έγιναν φάσεις με Γκεγκόλ, Ποδαρά και Ανδριανάκη.

Το 2ο γκολ ήρθε στο 67΄ ξανά από τον Μπάσα ο οποίος ενδεχομένως να έφυγε από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ. Στο 75΄ ο Ανδριανάκης είχε δοκάρι.

Ιωνικός: Λύτρας, Λάππας, Σαμιώτης(46΄ Κουκλάκης), Μάνθος, Σπανογιάννης, Καραμπίνης, Αλεξανδράκης(70΄ Σαράντος), Καλουτζης, Μπάσα(75΄ Χατζητέβες), Παυλίδης, Μπάγιας(80΄Νησίριος).

ΟΦΙ(Ζόραν Μπάμποβιτς): Πλανάϊ, Γερακιανάκης(58΄ Χατζητσοπανίδης), Καλιοντζής(82΄ Μουζουράκης), Παπαδάκης, Ποδαράς, Θόμο, Ανδριανάκης, Μπαριτάκης(67΄ Στεφανή), Τσιρίδης, Γκεγκόλι, Χουλάκης(53΄ Γιαννάκη).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.