Ψάχνει θετικό αποτέλεσμα στη Μαγνησία ο ΟΦΙ

Δοκιμάζουμε τις δυνάμεις αύριο στη Νεάπολη Βόλου, απέναντι σε μια ανεβασμένη ομάδα με πολύ κόσμο και ποιοτικό ρόστερ. Ο ΟΦΙ προσεγγίζει τη Μαγνησία για να παλέψει διεκδικώντας ένα θετικό αποτέλεσμα με την ιστορική Νίκη Βόλου. Το έργο των ποδοσφαιριστών μας είναι δύσκολο και το γνωρίζουν άπαντες στο σωματείο, έχοντας συναίσθηση και ρεαλισμό.

Χρειαζόμαστε βαθμό ή βαθμούς , ώστε να εδραιωθεί η διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Αυτή την στιγμή έχουμε απόσταση 9 πόντων από την 11η θέση και εκκρεμεί το παιχνίδι με τον Ιάλυσο.

Ο μήνας Ιανουάριος είναι κρίσιμος -όχι μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες της κατηγορίας- και επιβάλλεται να έρθει η καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών.

Η αποστολή ταξίδεψε χθες το βράδυ για την Θεσσαλία, το παιχνίδι με τη Νίκη θα διεξαχθεί στις 14:00 και έτσι ο ΟΦΙ θα προλάβει να επιστρέψει αμέσως στην Κρήτη.

Το θετικό για τον Τιμόθεο Καβακά είναι η “λευκό” απουσιολόγιο. Δεν έχει τιμωρημένους ή τραυματίες και άπαντες του έμψυχου δυναμικού τέθηκαν στην διάθεση του γι αυτό και ταξίδεψαν κανονικά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.