ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΟΦΙ στην πρεμιέρα της Κυριακής

Καλός είναι ο θεσμός του κυπέλλου. Αυξάνει τις κούπες του ο ΟΦΙ και ταυτόχρονα τον μαθαίνει όλη η Ελλάδα. Πέρυσι με την κατάκτηση του κυπέλλου ερασιτεχνών , φέτος με την είσοδο στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδος ο ΟΦΙ συζητιέται σε όλα τα ποδοσφαιρικά στέκια.

Όμως τα πολύ σπουδαία τώρα αρχίζουν. Και τα πολύ σπουδαία είναι το πρωτάθλημα.

Πρεμιέρα την Κυριακή , με τον ΟΦΙ να πηγαίνει στην Επισκοπή να παίξει με την τοπική ομάδα. Μία Επισκοπή πολύ ενισχυμένη , που δεν κρύβει τις φιλοδοξίες της για τίτλο.

Πρεμιέρα βέβαια σε ένα όμιλο όπου ο ΟΦΙ θα αντιμετωπίσει ομάδες με πολύ βαριά ονόματα και βαριές φανέλες όπως ο Εθνικός , ο Ιωνικός , η Προοδευτική , ομάδες που έχουν μάθει να κοιτάνε μόνο ψηλά.

Μόνο ψηλά όμως , κοιτάζει πάντα και ο ΟΦΙ.

Παρ όλο που οι αγώνες κυπέλου μας άφησαν δύο τραυματισμούς σε δύο πολύ σημαντικούς παίκτες της ομάδας (Πιθαρούλης , Μαρτσάκης) , παρ όλο που η έλλειψη του Βουζουνεράκειου είναι αρκούντως εκνευριστική , ο ΟΦΙ ξεκινάει αυτό το πρωτάθλημα πιό φιλόδοξος παρά ποτέ.

Ολοι μαζί όπως και πέρυσι , Διοίκηση , Προπονητές , Παίκτες , Κόσμος και φυσικά οι Κουρήτες , όλοι μαζί μιά γροθιά , θα φέρουμε τον ΟΦΙ όσο πιό ψηλά γίνεται.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και ζητά τη συγκατάθεση σας για χρήση προσωπικών σας δεδομένων για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης σας.