Κλοπή στο Βουζουνεράκειο, άδικη ήττα από τα Τρίκαλα

Ο ΟΦΙ έκανε τα αδύνατα δυνατά κόντρα σε πολλά προβλήματα πριν από λίγο. Λύγισε 0-1 από τον πρωτοπόρο ΑΟ Τρικάλων έχοντας τρομερά παράπονα από την διαιτησία. Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα στο “Πέτρος Βουζουνεράκης” μπροστά σε πάρα πολύ κόσμο, η διαιτησία αποδείχθηκε καταλυτικός παράγοντας στο αποτυχημένο αποτέλεσμα της Λασιθιώτικης ομάδας.

Τα παιδιά του Τιμόθεου Καβακά αγωνίστηκαν κόντρα σε πολλές αντιξοότητες. Οι απουσίες ήταν πολλές, όπως και οι αναποδιές στην διάρκεια του αγώνα. Με τον Χύσι να τραυματίζεται στο 35λεπτό και ο ΟΦΙ να χάνει έναν πολύτιμο άξονα στο παιχνίδι του και την άρνηση του διαιτητή να δώσει καταφανές πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.

Σε ένα εξαιρετικό πρώτο 30λεπτό με τον ΟΦΙ να ελέγχει πλήρως την κατάσταση, να δημιουργεί και να “χτίζει” από την άμυνα και να κάνει ορθολογικό παιχνίδι, έγινε αυτή η φάση του 21λεπτού που ξεσήκωσε δικαιολογημένες διαμαρτυρίες. Ο Γρηγορόπουλος έκοψε καθαρά την μπάλα με το χέρι το οποίο δεν ήταν στην φυσική του θέση.

Πιο πέναλτι δεν γίνεται. Στην ίδια φάση ο Σιανδραβέλης έριξε στο έδαφος τον Χαντί, σε μια 2η φάση με υποψία παράβασης. Η πρώτη όμως με το χέρι του Γρηγορόπουλου ήταν καταφανής, δεν δόθηκε και άλλαξε όλη η ροή του αγώνα. Ήρθε και η τεράστια ευκαιρία του 37΄ όταν ο Χαντί από εξαιρετική κάθετη βρήκε τον Αποστολόπουλου, ο οποίος από θέση μέσα δεξιά έπιασε δυνατό σουτ άουτ.

Τραυματίστηκε και ένας από τους κινητήριους μοχλούς του ΟΦΙ στην μετάβαση της μπάλας από την άμυνα στο κέντρο και από εκεί στα άκρα ή τον άξονα. Η αλλαγή του Χύσι στο 38΄ σαφέστατα χάλασε την καλή χημεία και συνοχή του ανώτερου ΟΦΙ μέχρι εκείνο το σημείο.

Η εξαιρετική ομάδα των Τρικάλων δεν έκανε κάποια αξιόλογη επιθετική προσπάθεια στο πρώτο μέρος. Όμως έδειξε σημάδια της ποιότητας της στα πρώτα 15λεπτά του β΄ μέρους, που όντως είχε πολύ ενέργεια και αυτοματισμούς. Όμως τις κλασικές ευκαιρίες τις είχε ο ΟΦΙ με πιο κρίσιμη αυτό του 70΄ όταν ο Κατσικοκέρης από πάσα του Σκόνδρα βγήκε τετ τα τετ πλάσαρε αλλά ο Ζαρόπουλος έκανε την απόκρουση του αγώνα.

Σαν να μην έφτανε, αυτό ο Τσίπρας στο 75΄ έκανε μια κούρσα από το κέντρο διένυσε το μισό γήπεδο και με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραγκιολίδη 0-1. Κόντρα στην ροή του αγώνα, διότι ο ΟΦΙ είχε ισορροπήσει μετά το 60΄, ο ΑΟΤ άνοιξε το σκορ.

Το θετικό για την ομάδα του Τιμόθεου Καβακά είναι ότι αντέδρασε, έβγαλε θέληση και πάθος, διεκδικώντας την ισοφάριση. Η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος των “ασπρόμαυρων” και έτσι σε 2-3 περιπτώσεις εντός περιοχής η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα και το 0-1 παρέμεινε.

Φάσεις και γκολ
Α΄ ημίχρονο
2΄ κόρνερ Χαντί, κεφαλιά Κατσικοκέρη άουτ.
19΄ σέντρα του Χαντί αριστερά, από κοντά ο Αποστολόπουλος με το στήθος έστειλε την μπάλα άουτ.
21΄ σέντρα Αναστασόπουλου απο δεξιά ο Γιαννίτσης έδιωξε και προ του Μπάμπη ο Γρηγορόπουλος έκοψε καθαρά με το απλωμένο χέρι και στην συνέχεια της φάσης ο Σανδραβέλης έριξε στο έδαφος τον Χαντί. Οι διαμαρτυρίες για πέναλτι ήταν έντονες.
37΄ εξαιρετική κάθετη του Χαντί ο Αποστολόπουλος με κίνηση στον χώρο από δεξιά βγήκε σε θέση βολής, το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ.

Β΄ ημίχρονο
50΄ καλό σουτ του Πελάεθ έξω από την περιοχή, αποκρούει με υπερένταση ο Καραγκιολίδης σε κόρνερ.
57΄ σέντρα του Παπαγεωργίου από αριστερά, παράλληλα έδιωξε σωτήρια ο Χιντζίδης προ του Πελάεθ.
65΄ ατομική ενέργεια του Μηνά από δεξιά μπήκε μόνος στην περιοχή και έπιασε σουτ, ψηλά άουτ.
70΄ από οργανωμένη επίθεση του ΟΦΙ, ο Σκόνδρας με κάθετη, έβγαλε τον Κατσικοκέρη τετ τα τετ, ο οποίος πλασάρει με την μια αλλά ο Ζαρόπουλος έκανε την απόκρουση του αγώνα.
Γκολ 75΄ ο Τσίπρας κάνει ατομική ενέργεια περνάει όποιον βρει μπροστά του και αφού διάνυσε το μισό γήπεδο πιάνει συρτό σουτ έξω από την περιοχή και στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Καραγκιολίδη 0-1.
77΄ σέντρα του Μηνά από δεξιά, κοντρόλ του Χαντί και σουτ από το ύψος της περιοχής άουτ.
78΄ κλέβει ο Βακράκος και δίνει στον Κατσικοκέρη που σουτάρει εκτός περιοχής άουτ.
83΄ ο Βακράκος πιάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Ζαρόπουλος μπλοκάρει.
85΄ καλό δυνατό σουτ του Σανδραβέλη ενστικτώδης απόκρουση του Καραγκιολίδη σε κόρνερ.
94΄ σέντρα Μηνά από δεξιά, ο Χαντί πιάνει την κεφαλιά η μπάλα πέρασε από τον Κατσικοκέρη και ο Βέρτζος έδιωξε, όντας δίπλα στην γραμμή του τέρματος, σε κόρνερ.

Διαιτησία; Παναγιώτης Καδδάς(Αχαϊας), Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος(Μεσσηνίας), Αθανάσιος Μπουρτζοβίτης(Κορίνθου).

ΟΦΙ(ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΚΑΒΑΚΑΣ): Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Χιντζίδης, Σμίλτος, Χύσι(38΄ λ.τ. Τζελέπης), Σκόνδρας, Βογιατζής, Μπάμπης(72΄ Βακράκος), Κατσικοκέρης, Χαντί, Αποστολόπουλος(62΄ Μηνάς).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ(ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ): Ζαρόπουλος, Άλεξιτσς(62΄ Τσίπρας), Πελάεθ(82΄ Βέρτζος), Γιαννίτσης, Γρηγορόπουλος(85΄ Ντούνης), Ντόσης, Οικονομόπουλος, Παπαγεωργίου, Πέλκας, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.