Απαντήσεις προέδρου ΟΦΙ για τα εξώδικα των οκτώ παικτών

Ακούστε τι είπε ο πρόεδρος του ΟΦΙ και της ΕΠΣ Λασιθίου κ. Αθανάσιος Χηνόπουλος στο Ράδιο Λασίθι και τον δημοσιογράφο Δημήτριο Τουρλούκη, για τις οκτώ προσφυγές των ποδοσφαιριστών του ΟΦΙ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ τόνισε ότι οι 8 παίκτες που προσέφυγαν εναντίον της ομάδας πως παρά τη υπόσχεση που είχε δοθεί σε όλους τους παίκτες για όλα τα δεδουλευμένα μέχρι τις 30 Ιουνίου, εκείνοι προτίμησαν να προσφύγουν δικαστικά.

Υπήρξε διαφωνία σε σχέση με την περίοδο που η ομάδα δεν αγωνιζόταν λόγω κορονοϊού με τους παίκτες να ζητούν να πληρωθούν κανονικά, ενώ η ομάδα, όπως και όλες οι υπόλοιπες, είχε σταματήσει τη λειτουργία της.

Η απότομη διακοπή των εσόδων ήταν ο λόγος αδυναμίας πληρωμής των παικτών  για τον μήνα Φεβρουάριο και έως τις 13 Μαρτίου όταν και διακόπηκαν τα πρωταθλήματα, και εκεί πάτησαν οι 8 παίκτες ζητώντας όμως και πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που δικαούνταν.

Σημαντικό κομμάτι που επισημαίνει ο κ. Χηνόπουλος είναι ότι ακόμα και ο δικηγόρος που απευθύνθηκε ο ΟΦΙ για να χειριστεί το θέμα, ο οποίος δεν περίμενε μια τέτοια προσφυγή για τόσο μικρά ποσά.

Εξέφρασε το παράπονο του για τους 8 παίκτες, οι οποίοι αποτελούν πλέον παρελθόν για την ομάδα, ότι δεν μπορούσαν να κρυφτούν. Τόνισε ότι ήταν προσπάθεια εκδίκησης που οργανώθηκε από 1-2 παίκτες και  θα τη βρουν όλοι μπροστά τους.

Ξεκαθάρισε ότι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα πληρωθούν κανονικά μέχρι τις 30 Ιουνίου, όπως είχε προγραμματιστεί εξαρχής, με εξαίρεση τους 8 για τους οποίους η πληρωμή θα κριθεί από τη δικαστική απόφαση.

Απαντήσεις Χηνόπουλου για τους παίκτες που ζητούν χρήματα και τις κατηγορίες Μάρη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.