Και οι δευτεραθλητές Γ΄ εθνικής στην εξίσωση της ανόδου!

Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί φαίνεται να ναυαγεί η δημιουργία “ομάδων β΄” από τη Super League και η συμμετοχή τους στη Football League, την τρίτη κατηγορία, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, έπειτα από την αναδιάρθρωση που θα πραγματοποιηθεί (Super League 1 και Super League 2 οι άλλες κατηγορίες).

Ο συνεταιρισμός απάντησε αρνητικά σε σχετικό αίτημα της Ομοσπονδίας, που περίμενε την εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα, ώστε να αποφασίσει πόσες ομάδες θα προβιβαστούν από τη Γ’ Εθνική κατηγορία, στο τέλος της φετινής περιόδου (2018-19).

Μετά από αυτή την απόφαση, θα προβιβαστούν οι πρωταθλητές των οχτώ ομίλων ενώ οι οχτώ δεύτερες θα δώσουν αγώνες μπαράζ για τέσσερα εισιτήρια ανόδου.

Να σημειωθεί ότι στην πρόσφατη Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είχαν εκφραστεί αντιρρήσεις από την πλευρά της Λίγκας για τη δημιουργία «ομάδων β’» κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα, από τη στιγμή που θα είναι ημιεπαγγελματική.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και ζητά τη συγκατάθεση σας για χρήση προσωπικών σας δεδομένων για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης σας.