Στον ΑΟΣΚ ο Μανόλης Ακαμωτάκης

Ο Μανώλης δεν είναι τυχαία περίπτωση. Ο Μανώλης είναι ΟΦΙ με ότι σημαίνει αυτό. Ο Μανώλης θα παίζει Κυριακή μεσημέρι μπάλα με τον Κουτσουρά και το μυαλό του θα είναι στο γήπεδο που θα αγωνίζεται ο ΟΦΙ.

O Μανώλης ο Ακαμωτάκης είναι από το 2008 στον ΟΦΙ. Μία δεκαετία ακριβώς. Τα περισσότερα χρόνια ήταν αρχηγός. Στα χρόνια αυτά έβαλε 133 γκολ συνολικά βγήκε 2 συνεχόμενες χρονιές πρώτος σκορερ μία χρόνια mvp του πρωταθλήματος και πήρε με τον ΟΦΙ 5 πρωταθλήματα Λασιθίου, 6 κύπελλα Λασιθίου, 2 Σούπερ Καπ Λασιθίου, 1 Κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος, και δύο άτυπα κύπελλα Κρήτης, συμμετοχές σε Δ, Γ Εθνική αλλά το κυριότερο στην δύσκολη στιγμή όταν ο ΟΦΙ βρισκόταν στα πρόθυρα της διάλυσης , έβαλε σημαντικό λιθαράκι για να μην διαλύσει οριστικά.

Ο Μανώλης θα είναι πάντα ένας από εμάς , ο Μανώλης θα είναι πάντα ΟΦΙ μέχρι κόκκαλο , ο Μανώλης θα είναι πάντα μαζί μας .

Καλή μπάλα να παίξεις και στον ΑΟΣΚ Μανώλη , δεν σε αποχαιρετούμε , εδώ θα είμαστε….

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και ζητά τη συγκατάθεση σας για χρήση προσωπικών σας δεδομένων για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης σας.