Να κρατήσουμε το εντός έδρας αήττητο σερί 3,5 ετών

Τα κίνητρα για το παιχνίδι με τον ΠΟΑ είναι πολλά για τους «ασπρόμαυρους» πρώτο και κυριότερο είναι το βαθμολογικό όφελος, όπου σε περίπτωση νίκης θα τους φέρει με το απόλυτο στην πρώτη θέση. Κατ επέκταση θα συνεχίσουν με  ψηλό ηθικό και ψυχολογία.

Ένα άλλο πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα μας είναι η δύναμη της έδρας και το εντυπωσιακό σερί  που κρατάει εδώ και 3,5 χρόνια. Σε αγώνες πρωταθλήματος το συγκρότημα του Ιωάννη Μάγγου έχει να χάσει εντός έδρας από τις 18 Ιανουαρίου του 2015.

Η εκπληκτική αήττητη παράδοση του ΟΦΙ σε όλες τις διοργανώσεις σταμάτησε φέτος, καθώς στο κύπελλο γνώρισε την ήττα στο αφιλόξενο και αχανές Παγκρήτιο 0-2 από τον ΑΟΧ Κισσαμικός. Το σερί κρατούσε από τις 26 Μαρτίου 2015 όταν είχε χάσει 3-4 για την β΄ φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών στην παράταση από τον Αστέρα Περάματος.

Έρχονται δύο συνεχόμενοι εντός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα με ΠΟΑ και ΣΥΝΚΑ. Και οι δύο είναι σημαντικοί για την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Θα είναι ευχής έργο να κάνουμε το 2Χ2 και να κρατήσουμε το αήττητο της έδρας.

Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι να κλείσει όσο το δυνατόν με περισσότερους βαθμούς ο Οκτώβριος. Ένας μήνας που όπως όλα δείχνουν θα στερηθούμε το Βουζουνεράκειο. Μην ξεχνάμε ότι στις 27 του ίδιου μήνα αντιμετωπίζει και το Κερατσίνι, άλλη μια πολύ δυνατή ομάδα. Γίνονται προσπάθειες σε αυτό το ματς να παίξουμε στο Βουζουνεράκειο αλλά ακόμα το θέμα είναι μετέωρο.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και ζητά τη συγκατάθεση σας για χρήση προσωπικών σας δεδομένων για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης σας.