Φέτος κυριαρχούμε και δημιουργούμε, θα έρθει και το γκολ

Η ομάδα μας έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα αήττητη σε δύο αγωνιστικές. Μετράει ένα σπουδαίο διπλό 0-1 μέσα στην Επισκοπή και μια ισοπαλία 0-0 με τον ΠΟΑ. Για το κατά  πόσο μπορούν κάποιοι να επικαλεστούν ότι ο ΟΦΙ έχει έδρα είναι ένα ζήτημα. Εμείς θεωρούμε ότι δεν έχει και ας γέμισε το “Περικλής Μελιδονιώτης” και ας έδωσαν άλλο ένα ρεσιτάλ οι “Κουρήτες”. Το Βουζουνεράκειο είναι αλλιώς. Η αύρα του διαφορετική, όπως και η ώθηση άλλων διαστάσεων. Η πραγματικότητα όμως είναι σκληρή και ήδη η απώλεια του Βουζουνεράκειου στοίχισε. Όχι μια ήττα, αλλά απώλεια δύο βαθμών.

Αναφερθήκαμε για τις 19 τελικές και τα συντριπτικά νούμερα υπέρ του ΟΦΙ στον αγώνα με τον ΠΟΑ, κάτι ανάλογο συνέβη και στην Επισκοπή. Οι τελικές για την ομάδας μας ήταν και πάλι αρκετές, φτάνοντας τις 15 έναντι 10 του αντιπάλου. Η δημιουργία φάσεων κυμάνθηκε σε ψηλά επίπεδα, όπως με τον ΠΟΑ, χάσαμε συνολικά σε αυτά τα δύο παιχνίδι 10 κλασικές ευκαιρίες. Η λογική εξέλιξη του ποδοσφαίρου λέει ότι κάποια στιγμή θα έρθουν και τα γκολ. Έχουμε ποιοτική ομάδα, καλούς ποδοσφαιριστές που δουλεύουν υπό τις οδηγίες ενός εξαιρετικού προπονητή του Ιωάννη Μάγγου και του επιτελείου του.

Μην ξεχνάμε ότι ήρθαν 15 νέοι παίκτες, τα δεδομένα άλλαξαν οι στόχοι και ο προσανατολισμός. Ο τεχνικός μας δούλεψε πάνω σε διαφορετικά πρότυπα φέτος, διότι η ομάδα αλλάζει στυλ παιχνιδιού. Παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας, δημιουργεί περισσότερο, επιτίθεται πολύ περισσότερο σε σχέση με πέρυσι. Η κατοχή μπάλας είναι συντριπτικά υπέρ της.  Μας λείπει το γκολ το οποίο θα έρθει διότι διαθέτουμε παίκτες ψηλού επιπέδου που ξέρουν να βάζουν την μπάλα στα δίχτυα, απλά χρειάζονται χρόνο και ηρεμία.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και ζητά τη συγκατάθεση σας για χρήση προσωπικών σας δεδομένων για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης σας.