Η αποστολή με ΣΥΝΚΑ

Ολοκληρώνεται αύριο η προετοιμασία του ΟΦΙ για την αναμέτρηση με το ΣΥΝΚΑ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ΄ εθνικής. Το συγκρότημα του Λασιθίου θα πραγματοποιήσει χαλάρωμα στο γήπεδο της Γρα Λυγιάς και το θετικό για τον προπονητή του Ιωάννη Μάγγο είναι ότι θα έχει λιγότερα αγωνιστικά προβλήματα. Ο Γιώργος Πιθαρούλης προπονήθηκε κανονικά όλη την βδομάδα δείχνοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση. Το ευχάριστο νέο ήρθε από τον άτυχο Ηλία Καραγιάννη, ο οποίος τραυματίστηκε άσχημα στον περσινό τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών. Ο ποιοτικός μπακ-χαφ άρχισε να προπονείται μαζί με την ομάδα σε χαλαρούς ρυθμούς με ελαφρύ τρέξιμο και σταδιακά θα ανεβάζεις «στροφές».

 

Ο τεχνικός του ΟΦΙ έβγαλε την αποστολή που θα προσεγγίσει την Κυριακή το γήπεδο Νεάπολης:

Δημήτριος Πρίφτης, Ιωάννης Παναγιώτου, Κωνσταντίνος Κορομηλάς, Ιωάννης Μίγγας, Ιωάννης Τζελέπης, Μπλέντι Μούτσα, Ευάγγελος Αναστασόπουλος, Φαμπρίτσιο Πότσι, Κέβιν Χύσι, Μάριος Παπαδόπουλος, Περικλής Μηνάς, Αθανάσιος Τοπούζης, Δημήτριος Γιουκούδης, Παντελής Καλημέρης, Γεώργιος Πιθαρούλης , Στέφανος Μαρτσάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Νικόλαος Δερμιτζάκης, Δαβίδ Πάλι, Κωνσταντίνος Γουργιώτης, Ιβάν Μπέγκο

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και ζητά τη συγκατάθεση σας για χρήση προσωπικών σας δεδομένων για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης σας.